El-installationer og services

El-installationer samt andre services

Med over 30 års erfaring i El-branchen, kan jeg efterhånden tilbyde at hjælpe med næsten alle typer af el-installationer og services.

Jeg er specielt erfaren med at installere varmepumper og yde service. Derudover tilbyder jeg også at hjælpe med centralvarmeanlægget og varmestyring, så du får et sundt indeklima.

Jeg servicerer også virksomheder og kan tilbyde hjælp i forbindelse med forsikringsskader eller hvis du står med et presserende problem, hvor der er brug for en løsning med det samme.

Du kan læse mere om hvilke el-installationer jeg kan tilbyde, samt andre services, herunder:

El-teknik
Når der skal udføres el-installationer, fx i forbindelse med at du bygger om eller hvis du vil have bedre løsninger med lyset i dit hjem. Jeg kan hjælpe med alle former for el-installationer.
Søren installerer varmepumpe
Hvis du ønsker at installere en varmepumpe, står jeg klar til at hjælpe - hvad enten det er luft-luft, luft-vand eller væske-vand. Jeg står for det hele - montage, el, køl og centralvarme - så du ikke har brug for flere håndværkere end én.
service på varmepumpe
Når din varmepumpe trænger til service. En årlig service vil sikre, at din varmepumpe ikke bryder ned eller forbruger meget mere el end nødvendigt.
Elarbejde for industri og erhverv
Hvis din virksomhed vil have færre problemer med strømforsyning, netværk, lys og meget mere, så tag kontakt til mig. Jeg tilbyder mange løsninger, som kan føre til en nemmere arbejdsdag i din virksomhed.
Et sundt indeklima er vigtigt for din trivsel og sundhed. Jeg kommer gerne og ser, hvordan dit indeklima kan forbedres. Hvis klimaet er dårligt, kan et klimaanlæg være en fantastisk løsning.
Centralvarme anlæg
Et utæt centralvarmeanlæg vil betyde tab af en masse varme - og det er en dyr affære. Vil du føle velvære i dit hjem og samtidig spare penge, vil jeg gerne tage et kig på din centralvarme-installation og se, hvordan det kan optimeres.
Forsikringsskade på hus
Når uheldet rammer, er der brug for hurtige løsninger, som bliver udført med omhu. Jeg kan hjælpe med affugtning og pumper, og lave midlertidige installationer til el, vand og varme, hvis du har en skade på din ejendom.
Søren tilbyder døgnvagt ved strømsvigt og maskinstop m.m.
Døgnet rundt står jeg klar til at modtage dit opkald. Til de opgaver, der bare skal løses med det samme.

Mere end 30 års el-viden giver tilfredse kunder...

Bente fra Davinde
Udskiftning af pillefyr til varmepumpe
Læs mere
Det gamle fyr havde efterhånden for mange ”sygedage”, så jeg valgte et grønnere alternativ i form af en varmepumpe. Anlægget kræver ingen opmærksomhed i hverdagen og jeg skal ikke tænke på om der nu er varme i huset når jeg kommer hjem fra arbejde. Arbejdet er udført til fuld tilfredshed af Allerup Installation.
Simon fra Dræby
Udskiftning af stokerfyr
Læs mere
Mit gamle fyr krævede for meget opmærksomhed i min travle hverdag, så derfor valgte jeg at konvertere til en varmepumpe i stedet for. Nu kan jeg nyde min sparsomme fritid og jeg kommer aldrig hjem til et koldt hus mere fordi jeg er løbet tør for brændsel. Søren fra Allerup Installation har stået for udskiftningen af anlægget til min store tilfredshed.
Tidligere
Næste

Åbningstider

08.00 - 16.00
Mandag - Fredag

Kontakt

30 14 34 35
info@allerupinstallation.dk

Adresse

Skærevej 7
5260 Odense S, Danmark


Scroll to Top

Denne side benytter cookies